Brezplačna Urbana za predšolske otroke

Ob prvem vpisu vašega predšolskega otroka v katerokoli našo knjižnico boste zanj prejeli brezplačno Urbano – člansko izkaznico knjižnice. Izberete lahko Urbano, ki jo bo otrok lahko kasneje koristil tudi za druge storitve v Mestni občini Ljubljana (LPP, BicikLj, vzpenjača ipd.), ali pa izberete Urbano, ki bo zgolj za uporabo knjižničnih storitev. Ob vpisu imejte s seboj otrokov in svoj osebni dokument.

Zakaj vpisati otroka v knjižnico?

  • Redno obiskovanje knjižnice spodbuja branje. Glasno branje otroku in kasneje otrokovo samostojno branje pa pomembno vplivata na njegov vsestranski razvoj, tudi na uspešnost v šoli.
  • Knjige, revije in ostalo knjižnično gradivo si lahko izposodite brezplačno in tako otroku ponudite večji in novejši izbor gradiva.
  • Knjižničarji vam bodo svetovali kvalitetno in otrokovi starosti primerno literaturo. Ustrezna literatura je namreč otroku lahko v pomoč pri razumevanju različnih življenjskih situacij. 
  • V knjižnici lahko z otrokom aktivno preživite svoj prosti čas. V bogatem knjižničnem programu boste med številnimi aktivnostmi zagotovo našli kakšno zanimivo. 
  • Če ima otrok svojo člansko izkaznico, se tako navaja na odgovorno ravnanje s svojo in tujo lastnino.
Zato, spoštovani starši, vabljeni, da svojega otroka vpišete v knjižnico.

Napovednik

Koledar

« September 2017 »
Po To Sr Če Pe So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

thl

pionirska

BZ-logo