Knjižnica Zadvor

Vodja
Liza Resman

Cesta II. grupe odredov 43, 1261 Ljubljana - Dobrunje
01 547 43 98
LPP

28 (Ljubljana Zadvor)

13 (Center Stožice)

Dostop za invalideBrezžični dostopDostop do interneta
Obratovalni čas:
  • Pon12.3019.00
  • Tor
  • Sre12.3019.00
  • Čet
  • Pet08.0015.00
  • Sob

Posebna obvestila

 

O knjižnici

Knjižnica Zadvor je bila sprva postajališče Potujoče knjižnice, ki pa ja zaradi vse večjega obiska in bralnih zahtev krajanov kmalu postala premajhna. Zato je v letu 2010, ko je Ljubljana nosila naziv Svetovna prestolnice knjige, v Zadvoru zaživela krajevna knjižnica. To je prijazen in odprt prostor, kamor se lahko odpravi vsa družina, sosedje in prijatelji pa se v njej srečujejo in družijo. V njej si lahko izposodite knjige in glasbene zgoščenke za otroke, knjige in stripe za mladostnike, knjige za odrasle ter filme. Starši pa lahko poiščete uporabno literaturo v kotičku za starše.

Za male bralce je odlično poskrbljeno. Otroci si lahko v družbi Pike Nogavičke ogledate slikanice in se igrate z didaktičnimi igračami, prisluhnete pravljicam ali ustvarjate na delavnicah. Odrasli se lahko udeležite zanimivih predavanj ali pa se prepustite kreativnosti na ustvarjalnih delavnicah.

Na voljo so vam osebni računalniki, na katerih lahko kakšen dokument tudi natisnete.

Pred vhodom v knjižnico je razstavni prostor, ki ga s pridom uporabljata tudi bližnji vrtec in šola za razstavo svojih izdelkov.

Kje smo

Natisni

Načrtuj potovanje z LPP

Dogodki v knjižnici