Ure pravljic

Pridi spoznavat naš pravljični svet, ne želimo, da brez tebe ura pravljic mine.

Otroci, vabljeni v naše knjižnice na ure pravljic, ki jih od oktobra do maja tedensko pripravljamo za vas. Naši izkušeni pravljičarji vam bodo pričarali pravljične zgodbe in junake iz zakladnice ljudskih in avtorskih pravljic.

Ure pravljic včasih popestrimo tudi z lutkovnimi predstavami, likovnim ustvarjanjem in glasbo.

 

 

Zaključek sezone 2016/17

V maju smo v naših knjižnicah zaključili z urami pravljic. Od lanskega oktobra smo jih tedensko preživljali v družbi številnih radovednih poslušalcev. Otroci so jeseni prejeli dnevnik pravljic, v katerega so ob obiskih zbirali žige pravljičarke lisičke, letos ob zaključku pa prejeli pohvalo za radovedno poslušanje pravljic in magnetek z lisičko.

Za še eno uspešno izpeljano sezono ur pravljic se v Mestni knjižnici Ljubljana zahvaljujemo vsem otrokom, staršem, pa tudi našim pravljičarjem, ki so pravljice in zgodbe v knjigah in slikanicah z živo besedo oživeli, da so postale za poslušalce zanimive, hudomušne, napete in poučne.

Na rednih urah pravljic se srečamo znova jeseni, v mesecu oktobru, do takrat pa vam želimo veliko zabavnih počitniških dogodivščin v družbi dobrih knjig, ki jih najdete v naših knjižnicah.