Sodeluj v kampanji ob Evropskem dnevu informiranja mladih!

Evropski dan mladinskega informiranja obeležujemo 17. aprila, ko je Evropska agencija za informiranje in svetovanje mladih – ERYICA postavila mladinsko informiranje na evropski zemljevid.

Po vzoru Eryice začenjamo s kampanjo, ki cilja na mlade, mladinske delavce, informatorje, organizacije za mlade ter vse ostale, ki delajo z mladimi in za mlade. Cilj kampanje je odkriti, katera informacija je tista, ki je mladim pomagala, usmerila, naučila ali odkrila nekaj novega!
V okviru kampanje organiziramo tudi nagradno igro in vabimo k sodelovanju tudi vas! Kako lahko sodeluješ?

Pomisli, katera informacija je nate vplivala, napiši nam zakaj in komu jo priporočaš. Zraven priloži fotografijo, ki te na to informacijo spominja in nam jo pošlji na info.skuc@lmit.org.

Tvoj prispevek in fotografijo bomo objavili na Facebook in Instagram profilu mreže L’MIT, da jo bo videlo čim večje število mladih. Nato pa bomo tistim, katerih fotografija bo dosegla največje število všečkov ali komentarjev, podelili nagrade; vstopnice za koncert v Kinu Šiška, vstopnice za obisk Mestnega muzeja in Muzeja Iluzij ter druga presenečenja, ki vam jih razkrijemo 17. aprila!

Svojo fotografijo s kratkim opisom o tem, katera informacija je nate vplivala, nam lahko pošljete vse do 17. aprila 2019. Z zbiranjem začnemo že danes!

Z sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s pravili in pogoji sodelovanja, ki si jih lahko preberete tukaj. Kampanjo in nagradno igro ob Evropskem dnevu informiranja mladih podpirajo Mestna občina Ljubljana, Kino Šiška, Muzej Iluzij, Mestni muzej Ljubljana, Slovensko mladinsko gledališče, LPP!

Ljubljanska mreža info točk za mlade – L’MIT je mreža osmih neprofitnih organizacij, ki jih druži skupna dejavnost informiranja mladih in mladinskih organizacij v Mestni občini Ljubljana. V mrežo info točk za mlade – L'MIT je vključena tudi Mestna knjižnica Ljubljana.

Napovednik

Koledar

« Junij 2019 »
Po To Sr Če Pe So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

thl

pionirska

BZ-logo