Dan za Poletavce in NajPoletavce

2019 VABILO malo
Vse Poletavce in NajPoletavce z veseljem vabimo na zaključno prireditev, ki bo v petek, 20. septembra, od 17. ure dalje na Ploščadi Kozolec. V primeru dežja bo prireditev prestavljena na petek, 27. septembra. O tem vas bomo pravočasno obvestili po e-pošti in na naši spletni strani.

Z zabavnim druženjem na prostem bomo zaključili poletno branje in poletje na najbolj primeren način – z gibanjem in razvajanjem naših okušalnih brbončic. Svoje gibalne spretnosti boste lahko v paru preizkušali na poligonu za možganski fitnes z nazivom Glavo imaš samo eno, ki ga bo za vas pripravil Zavod Zvezde so blizu (projekt delno financira Mestna občina Ljubljana). Ustvarjalne ročice boste razvajali na delavnicah oblikovanja nakita iz testenin in oblikovanja piškotov iz slanega testa. Vaše brbončice pa bo razvajal Tim Car v svoji Palačinkarni. Preizkusili boste lahko tudi njegovo slavno kolo za izdelovanje smutijev. Tudi letos nismo pozabili na bralni kotiček s podarjanjem knjig, najmlajši obiskovalci pa bodo lahko preizkušali igrače iz naše Igroteke ali se zapeljali s triciklom MKL.

Vsi, ki ste sodelovali v poletnem bralnem projektu Mestne knjižnice Ljubljana, boste obdarovani in vključeni v nagradno žrebanje za glavno nagrado, podarili bomo pa kar nekaj dodatnih nagrad, ki bodo izžrebane med obiskovalci zaključne prireditve, zato je nikar ne zamudite.


Če pa se prireditve ne boste mogli udeležiti, boste majico in priznanje prevzeli po 1. oktobru v svoji območni knjižnici. O tem boste predhodno obveščeni po e-pošti. 


 

Projekt je prejel priznanje Slovenske sekcije IBBY 2014 za izjemne dosežke na področju promocije mladinske književnosti in branja.

Mestna knjižnica Ljubljana je nosilka projekta, sodelujejo: Cankarjeva knjižnica VrhnikaKnjižnica A. T. Linharta RadovljicaKnjižnica BrežiceKnjižnica ČrnomeljKnjižnica dr. Toneta Pretnarja TržičKnjižnica Jožeta Udoviča CerknicaKnjižnica Jurij Vega Dol pri LjubljaniKnjižnica Franceta Balantiča KamnikKnjižnica LitijaKnjižnica LogatecKnjižnica MedvodeKnjižnica Miklova hiša RibnicaKnjižnica ŠentjurLavričeva knjižnica AjdovščinaLjudska knjižnica Metlika in Občinska knjižnica Jesenice.

Glavno nagrado daruje: Hervis d. o. o.

Podpirajo nas in z nami sodelujejo: Tiskarna KoštomajKnjigarna KonzorcijChupa ChupsHotspot Cafe & Bistro, Restavracija Fresco, Fast food Slast, Frizerski studio 3D in PEZ.


      hervis  05 kostomaj    1200px Chupa chups svg   pez logo  hotspot      

konzorcij              

Napovednik

Koledar

« September 2019 »
Po To Sr Če Pe So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

thl

pionirska

BZ-logo