Aktualne informacije v času zaprtja knjižnic

Spoštovani člani in obiskovalci knjižnic,

zaradi porasta obolelih s koronavirusom so vse knjižnice Mestne knjižnice Ljubljana ZAPRTE do preklica, skladno z nadaljnimi navodili pristojnih institucij.

POMEMBNO

Izposoja in vračilo gradiva v tem času nista mogoča. Zamudnina za vaše izposojeno gradivo v času izrednega zaprtja ne bo tekla. Prav tako so onemogočena naročila in rezervacije gradiva. Tisti, ki ste že prejeli obvestilo o čakajočem rezerviranem gradivu, ga boste prevzeli, ko bomo ponovno odprli knjižnice.

Morebitna sistemska obvestila (o skorajšnjem poteku roka izposoje ipd.), ki ste jih prejeli v času zaprtosti knjižnice, so brezpredmetna in jih ni potrebno upoštevati. Zaradi izredne zaprtosti ne boste imeli nobenih finančnih obveznosti do knjižnice.

PRIPOROČAMO

V času zaprtosti knjižnic vas vabimo k uporabi e-virov in e-knjig, na voljo za izposojo imate člani več kot 9.000 različnih naslovov. Kako ponastavite geslo za dostop do spletnih storitev si poglejte tukaj.

Pogoje uporabe najdete na povezavah, za morebitna dodatna vprašanja pišite na naslov info@mklj.si.

Če vam bo v tem času potekla članarina in bi jo želeli urediti zaradi dostopa do e-knjig in e-virov, jo lahko poravnate v COBISS+. Če spletnega plačila nimate omogočenega, nam pišite na info@mklj.si. Več informacij najdete tukaj.

O ponovni odprtosti knjižnic vas bomo obveščali na spletni strani MKL in preko Facebook profila. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 01 308 5000.

 

Informacije o koronavirusu najdete tukajPreberite, kaj lahko naredimo, da ne okužimo sebe in drugih.

Hvala vam za razumevanje in ostanite zdravi!

Koledar

« Julij 2020 »
Po To Sr Če Pe So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

thl

pionirska

BZ-logo

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri