Natisni to stran

Zaključek projektov Poletavci in NajPoletavci

V naše knjižnice je prispelo že ogromno bralnih seznamov mladih poletnih bralcev in mnenj o prebranih knjigah. Vsakemu posebej se zahvaljujemo za sodelovanje in veseli smo, da ste tudi letos preživeli poletne dni v družbi knjig in svoja branja delili z nami.

Če je kdo pozabil oddati seznam, lahko to še vedno stori do četrtka, 10. septembra, ko zaključujemo poletno bralno akcijo. Seznam lahko oddate v svoji najbližji knjižnici, pošljete po navadni pošti na naslov: Mestna knjižnica Ljubljana, Kersnikova 2, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: poletavci@mklj.si, lahko pa ga oddate na tej povezavi.

Letošnja zaključna prireditev zaradi trenutnih razmer ne bo izvedena kot običajno. Za vas pripravljamo spletni prispevek, ki si ga boste lahko ogledali v sredo, 30. septembra, ob 17. uri na našem Facebook profilu.

Žrebali bomo glavni nagradi: šotor za Poletavce (podarja Hervis) in bralnik za NajPoletavce (podarja Beletrina). Prevzem majic in priznanj bo možen od 1. oktobra dalje v knjižnici, v kateri ste oddali seznam. O prevzemu bo vsak poletni bralec predhodno obveščen po e-pošti.

Upamo, da nam bo jesen 2021 bolj naklonjena, ko bo spet priložnost, da novo poletno bralno dogodivščino zaključimo v vaši družbi in hkrati praznujemo letošnje deseto leto Poletavcev, za kar smo to jesen prikrajšani.

Uspešno in zdravo novo šolsko leto vam želimo knjižničarji Mestne knjižnice Ljubljana.