Spoznajmo Rusijo, spoznajmo se v ruščini!

Prizorišče: Slovanska knjižnica

Datum dogodka: torek, 14. februar 2017 ob 18:00

Ciljna skupina: Otroci, Mladi, Odrasli, Starejši

Tip dogodka: Arhiv prireditev

Slovanska knjižnica in Ruski ekspres vabita na potopisno predavanje in izobraževalno delavnico!
Bi radi pobliže spoznali Rusijo in se spotoma naučili ruske cirilice in nekaj uporabnih fraz v ruščini? Jezikovni center Ruski ekspres vas vabi na kulturni večer v Slovansko knjižnico, v kletno dvorano. Večer bo malce drugačen in nenavaden. Se sprašujete zakaj? Ker bo drugi del večera potekal v obliki praktične delavnice s poučnimi in zabavnimi vsebinami. 

Rusija je največja država sveta, dežela kontrastov in tudi zibelka kulturnih in naravnih znamenitosti. Potovanje v Rusijo pa je priložnost, ki je ne gre zamuditi. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na rusko obarvanem večeru!

O Moskvi in St. Peterburgu, ruskih tradicijah in zanimivih dogodivščinah na potovanjih po svoji domovini Rusiji bo pripovedovala navdušena popotnica in odlična pripovedovalka ga. Olga Kupljenik, direktorica Ruskega ekspresa.

Za več informacij lahko pokličite na tel. št.: 031 662 073. Vstop prost. Obvezne predhodne prijave na: info@ruski-ekspres.com.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri