Spiralna Neskončnost – Katie Kach

Prizorišče: Knjižnica Škofljica

Začetek dogodka: sreda, 19 junij 2013

Konec dogodka: sreda, 31 julij 2013

Ciljna skupina: Mladi, Odrasli, Starejši

Tip dogodka: Arhiv prireditev

SPIRALNA NESKONČNOST - energijske slike za transformacijo in kreativnost

Spiralna Neskončnost je  šesta samostojna razstava slikarke Katie Kach (sočasno razstavlja tudi slike iz zbirke Tree of Life v kavarni Mozaik ob Knjižnici Šiška). Zbirka slik Spiralna Neskončnost tematsko nadaljuje ciklus slik Yin Yang ravnovesje in skozi igro spiralnih energij pospešuje aktivacijo spomina na našo izvorno esenco in Enost vsega obstoječega.

Skozi meditacijo in usmerjeno pozornost na energijo in barvne vibracije spiralnih prepletov se opazovalčev um sprošča in osredišči v tukaj in zdaj in poveže z višjim stanjem zavesti, kjer obstaja morje neskončnih možnosti za radostno kreacijo dušnih namer. Energija spiral nas popelje v globlje intuitivno zaznavanje naših darov, iz katerega se poraja spontana ustvarjalna in vitalna energija, ki jo lahko nato zavestno usmerimo v udejanjanje želja in življenjskega poslanstva.

Spirala je najstarejši svet in zdravilen simbol, ki so ga uporabljale številne duhovne tradicije, saj predstavlja duhovno popotovanje in dvigovanje zavesti od individualno in materialistično usmerjene zavesti, do naše primarne narave in stika z Univerzalno energijo.
V spirali se prepletata večno gibajoči in spreminjajoči se Yin-Yang energiji, ki sta si medsebojno nasprotni a kompatibilni in predstavljata manifestacijo vsega pojavnega in nevidnega sveta. Spirala nam odpira portale v višje dimenzije zavesti, dviguje nivo radosti, kreativnosti, spontanosti in osrediščenosti v srčnem centru. Predstavlja tudi aktivacijo v moč boginje, ki se iz stanja notranjega ravnovesja širi brez omejitev.

Katie Kach je kvalificirana terapevtka alternativnih tehnik zdravljenja, slikarka, pesnica in predavateljica.

Rojena je 15.6.1963 v Ljubljani. Po študiju angleščine in umetnostne zgodovine je v obdobju 10 letnega bivanja v Londonu pridobila mednarodno kvalifikacijo za zdravitelja (CPS Healer Accreditation), Kineziologinjo - terapevta Energijske Medicine na Institute for Systematic Kinesiology, ITEC Diplomo iz Anatomije in Fiziologije, ITEC Certifikat za dieto in prehrano, kvalifikacijo SRT- Spiritual Response Therapy- zdravljenje dušnega zapisa in podzavesti, zaključila pa je tudi študij za mentalnega medija na College of Psychic Studies.
Napisala je tri knjige poezije za zdravljenje srca in duše, posvečene temi duše dvojčice in transformaciji zavesti.
Kot zdravilka, predavateljica in intuitivna slikarka živi in deluje v Ljubljani, kjer vodi tudi delavnice tehnik Energijske Medicine in duhovne psihoterapije po metodi Psychology of Vision.

Odprtje razstave bo v sredo, 19. junija, ob 19.30.

Program ob odprtju:

Avtorica razstave bo recitirala svojo lastno poezijo.

Nastop kitaristke in vokalistke Erike Kralj.

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri