ODPADE-100 minut za gospodične in gospe – Barbara Kravanja

Prizorišče: Knjižnica Šiška

Datum dogodka: ponedeljek, 4. februar 2019 ob 18:00

Ciljna skupina: Mladi, Odrasli

Tip dogodka: Arhiv prireditev

Izkušena vizažistka in stilistka z dragocenimi znanji s področja negovalne in dekorativne kozmetike vas bo seznanila s principi negovanja kože na obrazu, pripravi kože na ličenje, o obliki in barvi obrvi, o dekorativni in negovalni kozmetiki, kako in s čim do hitrega make-upa, vse v smislu: »več vem, manj potrebujem«.

Ob poplavi informacij v občilih se je težko odločiti za ustrezno izbiro in nakup negovalne in dekorativne kozmetike, zato vam bo Barbara Kravanja svetovala, kako jo izbrati in tudi kako jo nanesti. Izdala vam bo trike vizažistov, kako ustvariti hiter make-up.

Na predavanju boste lahko postavile vprašanja, na katera vam bo vizažistka z veseljem odgovorila.

Barbara Kravanja je izkušena vizažistka in stilistka z dragocenimi znanji s področja negovalne in dekorativne kozmetike. Bogate izkušnje si je pridobila z dolgoletnim delom tako doma kot v tujini. V svoji dolgoletni praksi, kjer povezuje najbolj sodobna znanja s praktičnimi in uporabniškimi izkušnjami, je svoje storitve razvila tudi v domeno image consulting ter razširila na področje poslovnega in osebnega bontona. Vozlišče DIVAVIVA je zasnovala z vsemi tistimi vrednotami, ki jih že vrsto let zasleduje v svojem delu: individualni pristop do stranke, posluh do njenih želja in potreb, celovit pristop in diskretnost. S svojimi bogatimi znanji, izkušnjami ter pregledom nad ponudbami izdelkov in storitev na trgu je postala referenčna svetovalka tako posameznikom kot tudi podjetjem, predavateljica in avtorica člankov. Barbara se tako profesionalno kot zasebno izogiba vsem možnim šablonam. V osebah, ki jih srečuje, vselej najde edinstven izraz ali lastnost. Bodisi pri svojih strankah, ki ji zaupajo, bodisi pri prijateljih, ki ji lepšajo dneve.

Število obiskovalk je omejeno na največ 25. Zaradi zagotovitve sedeža na predavanju vas vljudno prosimo za predhodno prijavo. Svojo udeležbo lahko prijavite na: barbara.k@siol.net ali na gsm 041 784 505.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri