Zakaj nam pisanje in pogovor pomagata okrevati? Pogovorni večer s psihoterapevtko mag. Violeto Irgl

Prizorišče: Knjižnica Šentvid

Datum dogodka: ponedeljek, 10. februar 2020 ob 19:30

Ciljna skupina: Mladi, Odrasli, Starejši

Tip dogodka: Arhiv prireditev

V okviru pogovornega večera bo predstavljena znanstvena razlaga zakaj sta pisanje in pogovor o obremenjujočih izkušnjah lahko tako učinkovita in nam pomagata okrevati.

Del večera bo namenjen tudi predstavitvi in branju poezije pesniške zbirke Violete Irgl: Evino srce.

Mag. Violeta Irgl: avtorica in psihoterapevtka, specialistka zakonske in družinske terapije. 

Je avtorica več knjig in strokovnih člankov: Konec molka: Kako podpreti otroka po travmatični izgubi matere ali očeta (v soavtorstvu), The End of Silence (angleška izdaja); Zakaj tako boli? Ko zaradi samomora izgubimo najbližje;  Zakonski/partnerski odnosi skozi pogled zakonske in družinske terapije (soavtorstvo); pesniška zbirka: Evino srce; več besedil za otroke in več strokovnih člankov. Je ustanoviteljica in direktorica Inštituta za okrevanje po travmi, psihoterapijo in svetovanje Rahločutnost, moderatorka foruma za žalujoče na Med.Over.Net, predavateljica in voditeljica programov in delavnic za starše, učence, dijake z več kot 15-letnimi psihoterapevtskimi izkušnjami pri delu z družinami, s pari, z otroki in mladostniki.

Pogovor bo vodila Jana Debeljak.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri