×

Opozorilo

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabnika z id: 77

MyStory – moja zgodba

Prizorišče: Knjižnica Jurij Vega

Datum dogodka: sreda, 11. december 2013 ob 16:00

Ciljna skupina: Mladi, Odrasli, Starejši

Tip dogodka: Arhiv prireditev

Medgeneracijsko srečanje s predstavitvijo mednarodnega projekta, v katerem mladostniki, prisluhnejo zgodbam starejših ter jih na izviren način poustvarijo.

V medgeneracijskem projektu Moja zgodba (MyStory) sodelujejo organizacije in inštituti iz Slovenije, Romunije, Finske, Litve in Velike Britanije. Slovenski partner je Zveza društev upokojencev Slovenije, pridruženi pa KUD France Prešeren.

Projekt je namenjen tako starejšim, katerih zanimive življenjske zgodbe so mladi snemali, kot tudi mladim, katerim so zgodbe iz preteklosti razširile obzorja, obenem pa so koristno uporabili svoje poznavanje novih tehnologij.

Na srečanju bosta sodelovala tudi sodelujoča v projektu MyStory - pripovedovalca gospa Irena Levičnik in gospod Milan Pavliha. Skupaj z mladimi improvizatorji iz ŠILE - šolske impro lige bosta v živo predstavila nekaj svojih zanimivih življenjskih zgodb.

Dogodek organizira Društvo za mladinsko kulturo in izobraževanje Kdo? Kje? Kaj? v sodelovanju z Zvezo društev upokojencev Slovenije.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri