×

Opozorilo

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabnika z id: 77

Ana Krajnc: Spoznaj sebe in druge

Prizorišče: Trubarjeva hiša literature

Datum dogodka: sreda, 29. januar 2014 ob 19:00

Ciljna skupina: Odrasli, Starejši

Tip dogodka: Arhiv prireditev

Vabimo vas na predstavitev knjige avtorice prof. dr. Ane Krajnc Spoznaj sebe in druge. Pogovor z avtorico bo vodila Zdenka Peloz, univ. dipl. socialna pedagoginja, svetovalka transakcijske analize in specializantka psihoterapije; predavateljica na višjih strokovnih šolah in mentorica na UTŽO Ljubljana za program Transakcijska analiza.

Knjiga Spoznaj sebe in druge je berilo za vse, ki jih zanimajo odnosi med ljudmi, za vse, ki poskušajo razumeti sebe in druge. Avtorica Ana Krajnc se v knjigi posebej posveča temi družbene narave človeka. Odnos z drugimi je temelj človečnosti. Tako tudi naše vedènje ne izvira le iz nas samih. Človek je družbeno in je odnosno bitje in v odnosu do nekoga je lahko zelo drugačen kot je v odnosu do drugega in v odnosu z mnogimi, še posebej zanj pomembnimi odraslimi, se je tudi oblikoval. Posebna vrednost knjige je v tem, da jo bogatijo avtentični primeri iz našega kulturnega okolja, s katerimi avtorica ilustrira svoje teoretične teze.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri