Borza znanja

Borza znanja je informacijski servis, ki vam ob včlanitvi nudi potrebne informacije o ponudnikih najrazličnejših znanj in omogoča, da svoje znanje predstavite in ponudite drugim v obliki, ki vam najbolj ustreza – predavanja, delavnice, koncerta, razstave ali na kakšen drug način.

Ponudba in povpraševanje na Borzi znanja vključuje povsem raznolika znanja: od takšnih za prosti čas in zabavo, za osebnostno rast in poklicni razvoj, do čisto uporabnih in rahlo abstraktnih, digitalnih in analognih, logičnih in kreativnih.

V dogovoru s ponudniki sami izbirate način, lokacijo, vsebino, obliko in časovni okvir za svoje učenje ali poučevanje drugih. Tako lahko učenje najbolje prilagodite vašemu predznanju, interesom, učnim stilom ter delovnim in družinskim obveznostim.

Za tiste, ki so vam bolj všeč strukturirane in skupinske oblike učenja, organiziramo različne ustvarjalne in izobraževalne delavnice, predavanja ipd., kjer idejo o izmenjavi znanj s svojim znanjem predstavljajo in spodbujajo različni člani borze.

Borzo znanja lahko obiščete osebno ali pa vse uredite po telefonu ali z nekaj kliki preko spletne strani Borze znanja:

Če se boste na Borzo znanja obrnili kot ponudnik ali iskalec znanja, vam bomo brezplačno posredovali podatke o ponudnikih znanj, ki jih iščete, ter vaše znanje brezplačno promovirali in posredovali vaše kontaktne podatke drugim iskalcem znanj. Z drugimi ponudniki ali iskalci se boste sami dogovorili o vsebinah, načinu in kraju izmenjave znanja ter o načinu oddolžitve. Pogoj za uporabo storitev Borze znanja je urejeno članstvo v MKL.

Ponudite svoje znanje na Borzi znanja in se obogatite z znanji drugih borznikov!

Na voljo smo vam osebno na Borzi znanja, po telefonu ali na podstrani, kjer se predstavlja Borza znanja.

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
https://www.mklj.si/borza-znanja#sigProId44feb49d99

Napovednik

Koledar

« Oktober 2020 »
Po To Sr Če Pe So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

thl

pionirska

BZ-logo

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri