Borza znanja

Oblikujete svoje izdelke, kot so slike, nakit, oblačila ali kakšne druge umetnine? Ste pripravljeni deliti svoje bogato znanje z mlajšimi generacijami ali s svojimi vrstniki? Ste radovedni in imate raziskovalnega duha ter bi se radi naučili novih stvari? Oglasite se v Borzi znanja!

Borza znanja je informacijski servis, kjer so vam na voljo podatki o ponudnikih in iskalcih različnih znanj in spretnosti. Za vas organiziramo ustvarjalne in izobraževalne delavnice: kaligrafijo, izdelovanje punčk iz cunj, kvačkanje, klekljanje, izdelovanje voščilnic, barvanje velikonočnih jajc, delavnice digitalne fotografije, kreativnega pisanje ipd. Svoje znanje lahko tako ponudite drugim uporabnikom v obliki individualnega dela, predavanj, delavnic, koncertov ali razstav v naših knjižnicah.

V okviru Borze znanja lahko:

 

  • poiščete ponudnike najrazličnejših znanj,
  • se udeležite izobraževalnih ali ustvarjalnih delavnic,
  • ponudite svoje znanje drugim uporabnikom na podlagi individualnega dogovora,
  • ponudite svoje znanje v obliki delavnice ali predavanja in
  • pripravite razstavo svojih izdelkov.

 

Če se boste na borzo obrnili kot ponudnik ali kot iskalec znanja, vam bomo posredovali podatke o ponudnikih znanj, ki jih iščete, ali vaše znanje posredovali drugim iskalcem znanj. Z njimi se boste sami dogovorili o vsebinah, načinu in kraju izmenjave znanja ter o načinu oddolžitve. Pogoj za uporabo brezplačnih storitev Borze znanja je urejeno članstvo v MKL.

Na voljo smo vam osebno na Borzi znanja, po telefonu ali na podstrani, kjer se predstavlja Borza znanja in kjer za vstop v borzo izpolnite elektronsko prijavnico.

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
https://www.mklj.si/borza-znanja2#sigProId55fb4f2d19

Napovednik

Koledar

« September 2020 »
Po To Sr Če Pe So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

thl

pionirska

BZ-logo

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri