Aktualne informacije za člane v času zaprtja knjižnic

Spoštovani člani in obiskovalci knjižnic,

zaradi porasta obolelih s koronavirusom so vse knjižnice Mestne knjižnice Ljubljana ZAPRTE do preklica, skladno z nadaljnimi navodili pristojnih institucij.

POMEMBNO

Izposoja in vračilo gradiva v tem času nista mogoča. Zamudnina za vaše izposojeno gradivo v času izrednega zaprtja ne bo tekla. Prav tako so onemogočena naročila in rezervacije gradiva. Tisti, ki ste že prejeli obvestilo o čakajočem rezerviranem gradivu, ga boste prevzeli, ko bomo ponovno odprli knjižnice.

Morebitna sistemska obvestila (o skorajšnjem poteku roka izposoje ipd.), ki ste jih prejeli v času zaprtosti knjižnice, so brezpredmetna in jih ni potrebno upoštevati. Zaradi izredne zaprtosti ne boste imeli nobenih finančnih obveznosti do knjižnice.

PRIPOROČAMO

V času zaprtosti knjižnic vas vabimo k uporabi e-virov in e-knjig, na voljo za izposojo imate člani več kot 9.000 različnih naslovov.

Pogoje uporabe najdete na povezavah, za morebitna dodatna vprašanja pišite na naslov info@mklj.si.

Če vam bo v tem času potekla članarina in bi jo želeli urediti zaradi dostopa do e-knjig in e-virov, jo lahko poravnate v COBISS+. Če spletnega plačila nimate omogočenega, nam pišite na info@mklj.si. Več informacij najdete tukaj.

O ponovni odprtosti knjižnic vas bomo obveščali na spletni strani MKL in preko Facebook profila. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 01 308 5000.

Informacije o koronavirusu najdete tukaj. Preberite, kaj lahko naredimo, da ne okužimo sebe in drugih.

Hvala vam za razumevanje in ostanite zdravi!

Vesna Trobec

strokovna sodelavka za odnose z javnostmi
01 308 50 05
Pošlji e-pošto. Vsa polja označena z * so obvezna.

Napovednik

Koledar

« April 2020 »
Po To Sr Če Pe So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

thl

pionirska

BZ-logo

Ljubljanske zgodbe

Kulturna dediščina in identiteta lokalnega okolja: raziščite preteklost in začutite utrip sedanjosti.

Album Ljubljane

Bibliografija

Več

Kamra

Regijski portal z digitaliziranimi domoznanskimi vsebinami, ki jih zbirajo in posredujejo splošne knjižnice in lokalne kulturne ustanove.

Več

Pripombe in pohvale

Mestna knjižnica je namenjena vam in želimo si, da bi jo v sodelovanju z vami naredili še boljšo, zato vas vabimo, da nam zaupate vaše mnenje, predloge, pohvale in pritožbe.

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri