Dobrodošli v Mestni knjižnici Ljubljana!

Z vpisom v knjižnico ste pridobili možnost izposoje gradiva, ki ga izbirate in rezervirate v katalogu COBISS+. Na portalu Biblos lahko dostopate do elektronskih knjig. Za lažji izbor branja se naročite na obveščanje o priporočenem gradivu, ki ga za vas pripravljamo knjižničarji Mestne knjižnice Ljubljana.

V naših knjižnicah se vsak dan odvijajo številni kulturni in izobraževalni dogodki. Izberite si tiste, ki vas zanimajo in se naročite na obveščanje o prireditvah in izobraževanjih.

 

Z vpisom v knjižnico ste pridobili možnost izposoje gradiva, ki ga izbirate in rezervirate v katalogu COBISS+. Na portalu Biblos lahko dostopate do elektronskih knjig. Za lažji izbor branja se naročite na obveščanje o priporočenem gradivu, ki ga za vas pripravljamo knjižničarji Mestne knjižnice Ljubljana.
V naših knjižnicah se vsak dan odvijajo številni kulturni in izobraževalni dogodki. Izberite si tiste, ki vas zanimajo in se naročite na obveščanje o prireditvah in izobraževanjih.
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri