Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Arhetip divje ženske – Kristina Kosmač

Glas od znotraj nas kliče, da mu prisluhnemo ter prenehamo svoje življenje uravnavati in živeti po zunanjih pravilih, normah in ponotranjenih vzorih, ki niso v skladu z resnico naših občutkov, hrepenenj in notranjih vzgibov. Notranji glas ne govori v besedah, temveč v jeziku srca. Ko svojo pozornost usmerimo v svoje globine, lahko tam najdemo jasnost, smer, mir, tam lahko najdemo sebe.

Arhetip divje ženske odpira naša prizadevanja in trud, da bi zaživele v skladu z našo avtentično naravo in živele svojo poslanstvo. Znotraj nas je klic, da obudimo pozabljeno. Divja ženska nas vztrajno kliče, da se vrnemo k sebi in brezpogojno živimo svoje darove, svojo ljubezen in notranjo moč.

Na delavnici bomo iskale vse tisto, kar nas dela žive, kar prebuja v nas kreativnost, radost in željo po še. Odstirale bomo tisto, kar nas utruja, nam jemlje energijo, ustvarjalnosti in veselje do življenja. Povezale se bomo z divjo žensko v nas, ki želi pretresti naše življenje, da bo iz njega odpadlo odvečno, nepotrebno in bo tako nastal prostor za nujno potrebno, resnično in naše.

Prijave na izobrazevanja@mklj.si.