Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Celosten pogled na prehrano in vitalnost v vsakdanu – Tanja Bordon

Prehrana je več kot zgolj kalorije za življenje. Se zavedate, da lahko vpliva na to, kako se boste telesno in razpoloženjsko počutili čez par tednov? Lahko je naš močan zaveznik ali nasprotnik na poti do sreče. Nekatera živila bolj podpirajo delovanje možganov, tvorbo nekaterih hormonov, nevrotransmiterjev, delovanje črevesja, druga pa jih zavirajo.

Pogovarjali se bomo o prehrani, ki je dobra za naš duševni mir, izboljšuje naše razpoloženje in podpira telo v boju proti stresu. Pomaga nam tako v vsakdanjem življenju kot na delovnem mestu, saj potrebujemo ista hranila, a v drugačnih količinah in drugem ritmu vsakdana. Pogledali bomo, kakšni trendi trenutno vladajo v svetu in razložili, zakaj sta pri obrokih pomembni tako estetika in prijetno počutje kot tudi skrb za okolje. Pogledali bomo, katere dejavnosti se s prehrano odlično prepletajo in nam še dodatno pomagajo k boljšemu počutju.

Skupaj bomo razmislili o vaši “srečni kombinaciji”, s katero si boste lahko pomagali na vaši poti do sreče. Ob pogovoru si bomo postregli z velneškimi pijačami za dobro počutje.