Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Eterična ženska: njena moč in njene sence – Tadeja Škorja

Živimo v družbi, za katero stoji več tisočletij bolnega patriarhata, ki vlada skozi strah in prikrivanje in je enako slab tako za ženske kot za moške. V patriarhalni družbi imamo ljudje, energijsko, okrog grla ovratnico: smo nadzorovani, programirani, utišani na mnogo načinov. Še posebej kruto pa je to zadelo ženske, mnoge generacije naših prednic, katerih darove in bolečine nosimo tudi same.

Na predavanju se bomo dotaknili tem kot so:
– Kaj je to eterična ženska, zakaj smo vse v svojem potencialu eterične ženske, kakšne lastnosti imamo in kako so bile na tem planetu grobo zatirane skozi zgodovino.
– Zgodbo 7 predstavnic eteričnih žensk v mitologiji in kako se nam dogajajo njihove zgodbe v naših življenjih.
– 7 toksičnih odnosov patriarhalne družbe in strategije utišanja močnih žensk: v partnerstvu, službi, družini, med prijatelji …
– Kaj lahko storimo? Energijska zaščita naše notranje jasnovidke, intuitivne ženske, naše svečenice, čarobnice, alkimistke …

Tadeja Škorja je že kot otrok imela odprt kanal sanjanja in tako doživljala druge svetove. Prek ezoteričnih znanj je nadgrajevala nivoje znanja in čutenja. Njeno ozadje zajema desetletje dela in praks v šamanizmu: 7 let dela s šamanom iz Južne Amerike kot njegova desna roka, opravila je trening pri cacao šamanki Rebeki Shaman, spoznavala najstarejše duhovne kulture različnih kontinentov, opravila je trening sanjanja, dela s svetimi rastlinami učiteljicami in vse povezuje z našim lastnim izročilom: evropskim šamanizmom. Trenutno dela z irskimi šamanskimi učitelji, vodi ženske kroge in kakavove ceremonije.