Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Kako se soočati z izbruhi jeze pri otrocih? – Leo Ivandić

Izbruhi jeze pri otrocih so povsem normalen pojav, še več, pomembni so za zdrav čustveni razvoj otroka. Ko otrok pri dveh letih starosti zaključi svoje zgodnje otroško obdobje in preide v obdobje trme, kar naenkrat na vse odgovarja z NE, se jezi in upira. Marsikaterega starša takšno uporniško vedenje prestraši in frustrira.

Na predavanju bomo osvetlili pomen čustva jeze, kako razumeti otroško jezo in kje so razlogi zanjo ter kako se odzivati na neprijetne izbruhe jeze pri otrocih.

Leo Ivandić je  študiral socialno delo in geštalt psihoterapijo. Izobraževal se je tudi na Duhovni univerzi v Ljubljani. Leta 1992 se je zaposlil v  Inštitutu Essentia, kjer je izvajal različne vrste alternativnih terapij in se posvečal poučevanju zdravega življenjskega sloga. Sooblikoval in izvajal je program 8 korakov do zdravja in dobrega počutja. Od leta 2002 deluje kot certificirani predavatelj in svetovalec v Šoli čustvene inteligence, kjer sodeluje pri razvoju in izvajanju programov za izboljšanje komunikacije in odnosov, izražanje čustev in osebno rast.