Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

ODPADE – Miti ali resnice o negovalni in dekorativni kozmetiki – Barbara Kravanja

ODPADE!!!

Delavnica DIVAVIVA je namenjena 100 minutam konkretnih nasvetov izkušene vizažistke in stilistke z dragocenimi znanji s področja negovalne in dekorativne kosnice o negovalni in dekorativni kozmetiki ter preoblikovanju obrvi v živo. Brez šablon, samo z uporabo pincete. Izdala vam bo trike vizažistov, kako ustvariti svež in mladosten videz ter želeno obliko obrvi.

Dotaknila se bo tudi tudi vprašanj, kot so: Ali anti-age kreme res delujejo? Je dražja kozmetika res učinkovitejša? Izbrati sintetično ali naravno kozmetiko? Potrebujemo res vse proizvode ki jih oglašujejo proizvajalci dekorativne kozmetike?

Barbara Kravanja je zasnovala vozlišče DIVAVIVA, ki zastopa vse tiste vrednote, ki jih že vrsto let zasleduje v svojem delu: individualni pristop do stranke, posluh do njenih želja in potreb, celovit pristop in diskretnost. S svojimi bogatimi znanji, izkušnjami ter pregledom nad ponudbami izdelkov in storitev na trgu je postala referenčna svetovalka tako posameznikom kot tudi podjetjem, predavateljica in avtorica člankov.

Obvezna prijava na barbara.k@siol.net ali na gsm 041 784 505