Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Od črte do zgodbe: Razstava mladih ustvarjalcev Likovne šole SAB

Od črte do zgodbe je razstava likovnih del mladih ustvarjalcev, ki so v preteklem šolskem letu ustvarjali pod mentorstvom profesorja Skenderja Bajrovića in ostalih strokovnih mentorjev. Dela so ustvarili v sklopu nadaljevalne likovne šole za otroke, v umetniškem ateljeju Likovne šole SAB.

Mladi umetniki se bodo na razstavi predstavili s svojimi unikatnimi likovnimi deli, ustvarjenimi v različnih likovnih tehnikah. Vsako likovno delo je unikatno in odraža zgodbo, občutke ter ideje mladih kreativcev.

Likovna šola SAB ima za seboj več kot 30-letno zgodovino uspešnega delovanja. Tečaji potekajo v vzpodbudnem in prijetnem okolju, pod strokovnim vodstvom Skenderja Bajrovića, priznanega slikarja, kiparja in prof. lik. umetnosti z več kot 40 leti izkušenj in 40 samostojnimi razstavami v Sloveniji in tujini, ter drugih strokovnih somentorjev.

Likovna šola SAB spodbuja svobodno umetniško ustvarjanje, ki ga bogati s teoretičnim znanjem in praktičnimi nalogami. Na voljo so tečaji za otroke, odrasle in najstnike. Pohvali se lahko z izjemnimi dosežki na področju likovne umetnosti in s 100-odstotno uspešnimi pripravami na sprejemne izpite.

Razstava bo odprta od 12. junija do 12. julija.

Za več informacij in vpis si oglejte likovnasola.si ali pokličite 051 395 333.