Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Ohranjanje osebnega ravnovesja v težkih življenskih situacijah – Martin Lisec

Življenje prinaša marsikaj: veliko lepega, navdihujočega, a tudi veliko izzivov, stisk in težav. Na eni strani veliko veselja in na drugi strani veliko situacij, v katerih je potrebno pokazati notranjo moč, vztrajnost, zavezanost, da kljub vsemu rečemo življenju da.

Na predavanju bomo na podlagi teoretičnih izhodišč logoterapije razmišljali, kako kljubovati, kako v težkih življenjskih trenutkih vztrajati in razvijati notranjo trdnost ter ob tem ohranjati voljo in veselje do življenja.

Mag. Martin Lisec je  logoterapevt, mediator, coach in predavatelj. Je ustanovitelj, direktor in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.