Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Uspešna pot starševstva: kako učinkovito komunicirati z najstniki? – Tanja Kek In Uroš Verbovšek

Predavanje je namenjeno spoznavanju našega delovanja in doživljanja ter doživljanju in razumevanju najstnikov. S spoznavanjem in ozaveščanjem našega delovanja lahko neželena vedenja spreminjamo v ravnanja, ki nam bolje služijo v medsebojnih odnosih ter v naši komunikaciji z mladimi.

Predavanje je sestavljeno iz teoretičnega dela ter izmenjave izkušenj udeležencev.

Tanja Kek:

Tanja Kek je univ. dipl. socialna delavka. Zaposlena je kot svetovalna delavka na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana. Njeno delo je usmerjeno pretežno na procese pomoči oz. svetovanja in podpore mladim in odraslim.  Aktivno se ukvarja s področjem preventive in krepitve duševnega zdravja mladih. Izvaja delavnice socialnih veščin in komunikacijskih spretnosti za različne udeležence, dijake, študente, starše, pedagoške in druge strokovne delavce. V zadnjih letih izvaja supervizijo na področju socialnega varstva in vzgoje in izobraževanja.

Uroš Verbovšek: 

Uroš Verbovšek je univ. dipl. socialni pedagog. Zaposlen je kot svetovalni delavec na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana. Njegovo delo je usmerjeno pretežno na procese pomoči, svetovanja in podpore dijakom, staršem in učiteljem. Izkušnje si je nabiral kot izvajalec delavnic v projektih CSD Maribor, kot vzgojitelj v kolonijah ZPM Maribor, kot svetovalec na telefonu TOM. Udeležuje se razrednih taborov in skrbi za socialne igre in povezovanje dijakov znotraj razreda. Vrsto let je poučeval poslovno komuniciranje na šoli in bil soavtor učbenika za ta predmet.