Igre

Ti je dolgčas in ne veš, kaj početi v mestu čez dan? Bi se radi zabaval s prijatelji? Potem so naše knjižnice pravi naslov zate! V Knjižnici dr. Franceta Škerla, Knjižnici Bežigrad in Knjižnici Škofljica si lahko različne družabne igre izposodiš za domov in si z njimi popestriš dolge popoldneve. Lahko pa preživiš zabavne urice s svojimi prijatelji in sošolci kar v naših igralnih kotičkih v naših knjižnicah: Otona Župančiča, Moste, Polje, Fužine, Zalog, Jarše, Zadvor, Škofljica, Gameljne in še kje.

Zakaj družabne igre, ko pa imaš video igre in igralne konzole, praviš? Zato, ker se tako lahko dobiš s prijatelji v živo, poklepetaš, se zabavaš in pomeriš svoje moči ter iznajdljivost. Preizkušanje sreče in oblikovanje strategije do zmage je veliko bolj zabavno, če je naš nasprotnik ravno tako inteligenten, nepredvidljiv in zvit kot smo mi.

Prepusti se domišljijskemu svetu Gospodarja prstanov, potopi nasprotnikove ladjice, postani najboljši trgovec in premagaj nasprotnika z modrostjo.

 

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
https://www.mklj.si/igre#sigProId4fceef1a29
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri