Iščeš zaposlitev?

Se tvoj študij približuje koncu in iščeš možnosti za zaposlitev? Razmišljaš o delu preko študentskega servisa ali avtorske pogodbe? Si dobil vabilo na razgovor, pa ne veš, kako se nanj pripraviti? Ali potrebuješ pomoč pri pisanju življenjepisa?

Pri reševanju teh in podobnih vprašanj ti lahko pomagamo na Borzi dela, kjer dobiš vse odgovore in pomoč na enem mestu: brezplačno, hitro, prijazno in prilagojeno tvojim potrebam in željam. Na Borzi dela lahko pri iskanju zaposlitve brezplačno uporabljaš računalnike, brskaš po internetu, napišeš in natisneš življenjepis, motivacijsko pismo ali kaj podobnega. Obisk je koristen, če iščeš redno zaposlitev ali delo preko študentskega servisa, če iščeš prvo zaposlitev, če bi rad zamenjal obstoječe delo ali poiskal dodatno.

Lahko se odločiš tudi za individualni karierni coaching, kjer boš skupaj z usposobljenim kariernim coachem oblikoval svoje karierne cilje in razmislil o najbolj učinkovitih poteh za njihovo uresničitev.

Organiziramo redne izobraževalne delavnice na temo iskanja zaposlitve, o priprav življenjepisov, o pripravah na razgovore, o aktivnostih po razgovorih, o poslovnih oblekah in podobno.

Če si brezposeln, lahko s potrdilom Zavoda za zaposlovanje uveljaviš brezplačno članarino za vpis v Mestno knjižnico Ljubljana.

Več o borzi dela

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
https://www.mklj.si/isces-zaposlitev#sigProId896563451a
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri