Na vsebinoNa glavni meni

Knjižnica Jurij Vega

Obratovalni čas

Pon Tor Sre Čet Pet
Dostop do interneta
/
Dostop za invalide
/
Brezžični dostop
Cobiss katalog

Kontakt

Dol pri Ljubljani 4, 1262 Dol pri Ljubljani
01 308 53 50
dol@mklj.si

Vodja
Branka Vodenik

LPP

21 (Eles, 2 km od knjižnice)

Lokacija

Lokacija knjižnice: Knjižnica Jurij Vega

Naročanje in vračanje gradiva v paketniku na lokaciji Občine Dol pri Ljubljani.

Pri občinski stavbi smo postavili niz paketnikov, v katere lahko naročite gradivo iz Knjižnice Bežigrad. Prevzamete ga lahko vse dni v tednu, 24 ur na dan. Preden bomo odprli prenovljeno Knjižnico Jurij Vega vam na ta način omogočamo dostop do knjižničnega gradiva, saj tudi potujoča knjižnica v poletnih mesecih ne obratuje, ta se vrne s septembrom.

Kako naročim gradivo za prevzem v paketniku? V knjižničnem katalogu Cobiss+ ali mCobiss rezervirate želeno gradivo, ki se nahaja v Knjižnici Bežigrad in izberete prevzemno mesto Dol-paketnik, gradivo iz Knjižnice Bežigrad lahko rezervirate tudi po telefonu 01 308 53 00 in se dogovorite za prevzemno mesto Dol-paketnik. Ko bo naročeno gradivo za vas pripravljeno in pripeljano iz Knjižnice Bežigrad, boste na vašo mobilno telefonsko številko (zabeleženo v COBISS+, Moj profil) prejeli SMS obvestilo in digitalno zvočno kodo za odpiranje paketnika.

Kako prevzamem gradivo v paketniku? Vratca paketnika odprete s klicem na številko, prejeto v SMS obvestilu, ali z aplikacijo Direct4me. Gradivo v paketniku vas čaka 72 ur od poslanega SMS obvestila. Za gradivo, ki ga ne boste prevzeli, vam zaračunamo strošek v skladu s cenikom.

Kako vrnem izposojeno gradivo? Gradivo lahko vrnete v paketnik z aplikacijo Direct4.me (Google Play, App Store). Za vračilo v paketnik se dogovorite s klicem v Knjižnico Bežigrad oziroma ga brezplačno vrnete osebno v Knjižnici Bežigrad.

Podrobnejša navodila za prevzem in vračilo izposojenega gradiva so navedena na paketniku.

Prihajajoči dogodki

Seznam prihajajočih dogodkov je prazen.