Menjaj znanje

Ali si želiš kaj novega naučiti in deliti svoje znanje z drugimi? Govoriš rusko? Obvladaš tehniko hitrega branja? Te zanima grafologija ali klekljanje? Si računalniški mojster, ki obvlada zanimive programe? Omenjena in druga znanja najdeš v ponudbi Borze znanja.

Borza znanja je ...

... informacijsko središče, kjer se zbirajo podatki o ljudeh, ki iščejo točno določeno znanje, in o tistih, ki to znanje imajo. 

Borze znanja se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Izoli, Murski Soboti, Ptuju, Celju in Žalcu.

Kako lahko ponudim svoje znanje?

Obišči najbližjo borzo in se registriraj z e-prijavnico.

Kot registriran član lahko:

  • dostopaš do baze znanja,
  • brezplačno oglašuješ svoja ponujena znanja,
  • pregleduješ in dodajaš ponudbe,
  • obiskuješ ali vodiš delavnice in
  • svoje izdelke predstaviš na razstavi.

Drugačno znanje za boljši jutri

Na Borznem portalu si preberi zgodbe uporabnikov: nekaterim se uresničile otroške sanje – na zelo prijazen in poceni način. Marsikdo je lahko predstavil svoje delo, ki ga morda nikoli ne bi in bi tako ostal neprepoznaven. Zagotovo pa lahko srečaš nove ljudi in skleneš nova prijateljstva.

Iščem – ponujam

Preveri, česa vse se lahko naučiš! Kitajski pregovor pravi, da je dober učitelj boljši kakor sod poln knjig. Vendar pa je tudi dobrega učitelja treba najti in Borza znanja ti bo pri tem v pomoč. Kontaktne podatke o ponudnikih lahko dobiš preko spleta, osebno ali po telefonu. Če ponudnika znanja, ki ga iščeš, ni, ga bomo poskusili poiskati. Če pa znanje sam ponudiš, te bomo brezplačno promovirali in posredovali tvoje kontaktne podatke drugim članom željnim tega znanja. O kraju, času in vsebinah učenja ter načinu oddolžitve se boš dogovarjal sam.

Dodatne informacije so ti na voljo osebno na Borzi znanja, po telefonu ali na podstrani, kjer se predstavlja Borza znanja.

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
https://www.mklj.si/menjaj-znanje#sigProIdf649a76a15
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri