NajPoletavci

najpoletavci 2


 

Vse NajPoletavce z veseljem vabimo na zaključno prireditev, ki bo v petek, 20. septembra, od 17. ure dalje na Ploščadi Kozolec. V primeru dežja bo prireditev prestavljena na petek, 27. septembra. O tem vas bomo pravočasno obvestili po e-pošti in na naši spletni strani.

Z zabavnim druženjem na prostem bomo zaključili poletno branje in poletje na najbolj primeren način – z gibanjem in razvajanjem naših okušalnih brbončic. Svoje gibalne spretnosti boste lahko v paru preizkušali na poligonu za možganski fitnes z nazivom Glavo imaš samo eno, ki ga bo pripravil Zavod Zvezde so blizu (projekt delno financira Mestna občina Ljubljana). Ustvarjalne ročice boste razvajali na delavnicah oblikovanja nakita iz testenin in oblikovanja piškotov iz slanega testa. Za testiranje vaših brbončic bodo poskrbeli strokovnjaki iz Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, vašo lakoto pa bo potešil Tim Car v svoji Palačinkarni. Preizkusili boste lahko tudi njegovo slavno kolo za izdelovanje smutijev. Tudi letos nismo pozabili na bralni kotiček s podarjanjem knjig, najmlajši obiskovalci pa bodo lahko preizkušali igrače iz naše Igroteke ali se zapeljali s triciklom MKL.

Vsi, ki ste sodelovali v poletnem bralnem projektu Mestne knjižnice Ljubljana, boste obdarovani in vključeni v nagradno žrebanje za glavno nagrado, podarili bomo pa kar nekaj dodatnih nagrad, ki bodo izžrebane med obiskovalci zaključne prireditve, zato je nikar ne zamudite.

Če se prireditve ne boste mogli udeležiti, boste lahko majico in priznanje prevzeli po 1. oktobru v svoji območni knjižnici. O tem boste predhodno obveščeni po e-pošti.


Mestna knjižnica Ljubljana je nosilka projekta, sodelujemo: Cankarjeva knjižnica Vrhnika, Knjižnica A. T. Linharta RadovljicaKnjižnica Franceta Balantiča Kamnik, Knjižnica Litija, Knjižnica Logatec, Knjižnica Medvode in Lavričeva knjižnica Ajdovščina.

Glavno nagrado daruje: Beletrina

beletrina

Mediji