Na vsebinoNa glavni meni

Halo knjiga po pošti

Izberite knjižnico za naročilo gradiva:

Knjižnica Bežigrad

Knjižnica Otona Župančiča

Knjižnica Jožeta Mazovca

Knjižnica Šiška

Knjižnica Prežihov Voranc

Naročite lahko leposlovno in strokovno gradivo, ki vam ga pošljemo po pošti kamorkoli v Sloveniji.

Povezave do COBISS katalogov knjižnic:

Izbrane proste naslove skupaj s številko gradiva COBISS ID in ostalimi zahtevanimi podatki vpišite v obrazec in oddajte naročilo.

 

Pravila izposoje

Izberete lahko do pet (5) enot gradiva, naročeno gradivo mora biti iz iste knjižnice. Naročite lahko le gradivo, ki je prosto. Rok izposoje gradiva je 21 dni z možnostjo podaljšanja. Izposoja gradiva in obveznost plačila poštnih stroškov nastane in se evidentira z dnem odpreme gradiva.

Neknjižnega gradiva (zgoščenke, filmi, igrače) po pošti ne pošiljamo, na otroško izkaznico ne izposojamo gradiva za odrasle.

Poštne stroške vam bomo zabeležili na vaš članski račun v skladu s cenikom Pošte Slovenije. Lahko jih poravnate s spletnim plačilom takoj ali neposredno v knjižnici ob obisku. Gradivo bo dostavljeno v skladu s časovnim rokom in načinom dostave Pošte Slovenije. Poštne storitve so možne le v Sloveniji, v tujino pošiljk ne pošiljamo.

Prosimo vas, da pred oddajo naročila preverite pravilnost vaših podatkov v Moji knjižnici, ki jih potrebujemo za dostavo naročenega gradiva po pošti in jih po potrebi popravite oziroma uskladite z dejanskim stanjem (telefonska številka, e-naslov, naslov ter poštna številka in kraj). V primeru neustreznih oz. nepopolnih podatkov člana knjižnica ne bo mogla izvesti storitve dostave naročenega gradiva po pošti in se šteje, da naročilo ni bilo oddano. Knjižnica si pred procesiranjem prejetega naročila in priprave gradiva za člana pridržuje pravico telefonsko ali preko e-naslova preveriti, če je bila oddaja naročila res izvedena s strani člana ali zakonitega zastopnika oziroma skrbnika člana ter preveriti pravilnost podatkov, ki so potrebni za dostavo gradiva po pošti. S tem knjižnica zavaruje člana pred morebitnimi zlorabami.