ponedeljek, 19. septembra 2022

Jesensko srečanje s Knjižnico Šentvid

Ragbi igrišče Oval v Guncljah, Stanežiče,
sobota, 24. september, med 11. in 15. uro

Knjižnica Šentvid vas vabi na prireditev Jesensko srečanje ČS Šentvid, ki bo v soboto, 24. septembra 2022, med 11. in 15. uro na ragbi igrišču Oval v Guncljah (Stanežiče). Sodelovali bomo vsi, ki delujemo na področju Četrtne skupnosti Šentvid (knjižnica, društva, šole, vrtci).

Na stojnici knjižnice bomo predstavili dejavnosti (Ciciuhec, Ure pravljic, Eko teden, Poletavci in NajPoletavci, Mesto bere) in druge dejavnosti Mestne knjižnice Ljubljana. Povabili vas bomo k vpisu v knjižnico, podarili nekaj knjig iz naše bukvarne, ogledali in vzeli si boste lahko naše promocijsko gradivo ter se z nami prijetno družili. Poskrbljeno bo tudi za otroke, ki bodo z nami ustvarjali in se igrali igro Potovanje deklice Delfine.

Na prireditvi Jesensko srečanje ČS Šentvid se bodo poleg Knjižnice Šentvid predstavile še druge organizacije, kot so vojska, policija, gasilci, reševalci, ki delujejo v Četrtni skupnosti Šentvid, otroci bodo predstavili svoje dejavnosti na odru, skratka spremljevalni program bo raznolik in pester, zato lepo vabljeni, da se nam pridružite.

Spored na glavnem odru

11:15

Uvodni koncert: Pihalni orkester Ljubljana

12:03

2 dueta (flavta-rog in flavta-klarinet): Glasbeni center Zvočna zgodba

12:16

Ritmična gimnastika: KRG Šiška

12:31

3 narodne: ŽPZ Svoboda

12:49

Nastop: DSKU

13:07

Nastop: Društvo Rdeči noski

13:27

Zaključek programa