Predstavitev knjižnih novosti za otroke – mag. Tilka Jamnik

Prizorišče: Knjižnica Otona Župančiča

Datum dogodka: četrtek, 9. januar 2020 ob 13.00–14.00

Ciljna skupina: Odrasli

Tip dogodka: Arhiv prireditev

Strokovno predavanje Predstavitev knjižnih novosti za otroke ter strokovnih knjig je namenjeno mladinskim knjižničarjem, vzgojiteljem, pomočnikom vzgojiteljev in staršem otrok, ki sodelujejo v projektu Ciciuhec, beremo z malčki.

Predavateljica mag. Tilka Jamnik je prof. francoščine in primerjalne književnosti, magistra bibliotekarstva, strokovnjakinja na področju mladinske književnosti in branja. Je predsednica slovenske sekcije IBBY, podpredsednica Društva Bralna značka Slovenije – ZPMS, mdr. izvaja bralne delavnice za vse starostne skupine otrok in za spodbujanje družinskega branja. Aktivno (z referati) sodeluje na mednarodnih konferencah o branju (IRA) in kongresih Mednarodne zveze za mladinsko književnost (IBBY). Je letošnja dobitnica Maryann Manning Special Service Award, nagrade, ki jo podeljuje ILA za vseživljenjsko delo, predanost ter izjemne dosežke na področju pismenosti.

Prijave zbiramo do 8. januarja 2020.

 PRIJAVA

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri