ODPOVEDANO: Kako poiskati knjige za otroke v predšolskem obdobju? DELAVNICA ODPADE

Prizorišče: Knjižnica Otona Župančiča

Datum dogodka: četrtek, 12. marec 2020 ob 13:00

Ciljna skupina: Odrasli

Tip dogodka: Arhiv prireditev

Zaradi bolezni predavateljice izobraževalna delavnica odpade.

Izobraževalna delavnica Kako poiskati knjige za otroke v predšolskem obdobju? je namenjena predstavitvi Priročnika za branje kakovostnih mladinskih knjig ter primerov dobrih in pomanjkljivih knjig; v nadaljevanju bo potekalo delo v skupinah.

Maksimalno število udeležencev je 20. K udeležbi vabljeni mladinski knjižničarji, vzgojitelji, pomočniki vzgojiteljev in starši otrok, ki sodelujejo v projketu Ciciuhec, beremo z malčki.

Predavateljica Kristina Picco je univerzitetna diplomirana literarna komparativistka (diploma s področja mladinske književnosti); vodja nacionalnih dejavnosti za mlade v Mestni knjižnici Ljubljana in dolgoletna strokovna sodelavka Društva Bralna značka Slovenije – ZPMS (od leta 2011 članica UO). Kot predavateljica sodeluje na strokovnih srečanjih, simpozijih, pri Priročniku za branje kakovostnih mladinskih knjig sodeluje od leta 2008, prispeva članke in literarne kritike za Književne liste, revijo Otrok in knjiga, Buklo itd. Od leta 2012 do 2014 je bila članica žirije za nagrado večernica, od leta 2014 do leta 2015 pa članica žirije za nagrado Kristine Brenkove za izvirno slovensko slikanico.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri