MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) program – Mateja Lenarčič

Prizorišče: E-dogodek (splet)

Datum dogodka: sreda, 6. januar 2021 ob 18:00

Ciljna skupina: Mladi, Odrasli, Starejši

Tip dogodka: Arhiv e-prireditev

Si želite najti učinkovite načine za obvladovanje stresa, najti več ravnovesja in miru? Učinkoviteje upravljati svoje misli, čustva in vedenje? Povečati osredotočenost, pozornost, kreativnost in povezanost s sabo? Spoznati način zavestnega in sistematičnega dela s svojim stresom, bolečino, boleznijo ter izzivi in zahtevami vsakdanjega življenja? 

Vabljeni na brezplačno uvodno srečanje MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction), 8-tedenskega znanstveno raziskanega programa obvladovanja stresa na temelju čuječnosti, razvitega na Medicinski fakulteti Univerze Massachusetts, ZDA (dr. Jon Kabat-Zinn). Znanstvene raziskave zadnjih 40 let kažejo številne pozitivne učinke tega programa na človekovo psiho-fizicno zdravje.

V tujini je program zelo cenjen na področju zdravstva, izobraževanja, v delovnih okoljih, sodiščih, zaporniških sistemih in drugje. Skupaj bomo naredili tudi določene tehnike za obvladovanje stresa in se natančneje pogovorili o programu.

Prijave zbiramo na ljubljana@borzaznanja.si.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri