Na vsebinoNa glavni meni

E-obrazec

Za sodelovanje v zaključnem nagradnem žrebanju je potrebno prebrati vsaj 5 knjig iz pripravljenega seznama del in za njih oddati obrazce.

  Vaši podatki

  Prosimo vas, da pred oddajo prijave na nagradno igro Mesto bere preverite pravilnost vaših osebnih podatkov v Moji knjižnici, ki jih potrebujemo za namen izvedbe projekta Mesto bere in nagradnega žrebanja na koncu projekta (telefonska številka, e-naslov, naslov ter poštna številka in kraj), zato jih, če je potrebno, popravite oziroma uskladite z dejanskim stanjem. V primeru neustreznih oz. nepopolnih podatkov člana knjižnica ne bo mogla šteti, da je prijava na nagradno igro veljavno oddana.

  Polja označena z * so obvezna.


  Podatki o knjigi

  Mnenje *

  Pravila sodelovanja v nagradni igri

  Prosimo vas, da preberete pravila sodelovanja v nagradni igri in označite, da ste z njimi strinjate.


  Varstvo in obdelava podatkov

  Prosimo vas, da iz razloga skladnosti poslovanja označite, da potrjujete, da ste seznanjeni z varstvom osebnih podatkov in izrecno soglašate z njihovo obdelavo kot izhaja iz pravil, in sicer za namen izvedbe projekta Mesto bere in nagradnega žrebanja ob zaključku projekta.

  Udeleženec na osnovi podanega soglasja o obdelavi osebnih podatkov tudi izrecno soglaša in daje privolitev, da knjižnica kot organizator in upravljalec osebnih podatkov (MKL) obdeluje njegove osebne podatke (ime in priimek, telefonska številko, poštna številka) za namene izvedbe projekta-nagradne igre in obveščanja oz. kontaktiranja v primeru, da bo kot udeleženec nagrajen.

  Nagrajenec oz. dobitnik nagrade na osnovi podanega soglasja o obdelavi osebnih podatkov izrecno soglaša in daje privolitev, da MKL obdeluje njegove osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, telefonska številka in davčna številka) za namen: izvedbe nagradne igre, obveščanja zainteresirane javnosti o rezultatih nagradne igre (v tem primeru se dovoljuje le objava imena in priimka nagrajenca), podelitve nagrade nagrajencu.

  Nagrajenec oz. dobitnik glavne nagrade na osnovi tega soglasja o obdelavi osebnih podatkov, poleg navedenega, izrecno soglaša in daje privolitev, da organizator v medijih in/ali svetovnem splet objavi fotografijo, iz katere bo razvidna predaja glavne nagrade. Potrjuje, da je seznanjen, da lahko kadarkoli pisno prepove uporabo svojih osebnih podatkov za namene izvedbe navedenega projekta in nagradnega žrebanja. V tem primeru se šteje, da odstopa od sodelovanja v nagradni igri.


  Če pošiljatelj ne vpiše obveznih podatkov (*) in/ali se ne strinja s pravili sodelovanja v nagradni igri ter pravili glede varstva in obdelave osebnih podatkov na način, da označi okence in tako soglaša z njimi, potem ne more poslati sporočila, že vpisani podatki, kratka refleksija in mnenja pa se ne shranijo in ne obdelajo, vse iz razloga skladnosti poslovanja s predpisi o varstvu osebnih podatkov.