Samostojno učenje

Središče za samostojno učenje (SSU) je namenjeno vsem, ki se zavedate, da je učenje vseživljenjski proces, ki se ne konča z zaključenim formalnim izobraževanjem. Nadgrajevanje znanja ali osvajanje in spoznavanje novega je pomembno za vsako obdobje našega življenja in je namenjeno vsakomur. Mladim, odraslim, starejšim, zaposlenim, brezposelnim, študentom, tujcem ... V SSU lahko vsak najde način in področje, kjer lahko začne ali nadaljuje že nekoč osvojeno znanje – po svoji izbiri in v svojem ritmu.

Na izbiro so vam:

  • poslovna angleščina in nemščina,
  • poslovna korespondenca v slovenščini in v tujih jezikih,
  • desetprstno slepo tipkanje,
  • začetna in napredna uporaba Excela in PowerPointa,
  • tuji jeziki na začetni in nadaljevalni stopnji in
  • druge uporabne vsebine.

Učenje v središču je namenjeno individualnemu delu, lahko pa se pridružite tudi organiziranemu učenju v skupini in svoje znanje preverite v praksi. V središču so vam na voljo različni multimedijski programi ter učna gradiva, za učenje pa lahko uporabite tudi svoje vire.

Vzemite si čas za svoje znanje – nadgradite, obnovite in osvojite ga v Središču za samostojno učenje. V SSU so vam storitve na voljo brezplačno, pogoj je urejeno članstvo v MKL.

Na voljo smo vam osebno v središču, po telefonu ali na podstrani Središča.

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
https://www.mklj.si/samostojno-ucenje#sigProIda2502485fa

Napovednik

Koledar

« Oktober 2020 »
Po To Sr Če Pe So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

thl

pionirska

BZ-logo

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri