Borza dela

Razmišljate o tem, da bi kljub upokojitvi svoje znanje, izkušnje in spretnosti delili z drugimi v obliki podjetja ali društva? Bi radi svoje izkušnje združili v življenjepisu in ne veste, kako se ga lotiti? Za takšne naloge je vstop v Borzo dela prava odločitev.

 

Borza dela je namenjena iskalcem dela in tistim, ki jih zanimajo različne oblike dela. Ker je zaradi družbenih razmer razvoj kariere umeščen tudi v tretje življenjsko obdobje, je borza primerna tudi za vas, ki ste tik pred upokojitvijo ali ste že upokojeni. Na enem mestu so vam na voljo informacije o delovni zakonodaji, avtorskih in podjemnih pogodbah, možnostih samozaposlitve, ustanovitvi podjetja, društva ali zavoda.

 

V okviru Borze dela se lahko udeležite tudi individualnega kariernega coachinga, kjer boste skupaj z usposobljenim kariernim coachem oblikovali svoje cilje in razmislili o najbolj učinkovitih poteh za njihovo uresničitev.

 

Na voljo smo vam osebno na Borzi dela, po telefonu ali na podstrani Borze dela.

thlsidebar

pionirska


Koledar

« Maj 2021 »
Po To Sr Če Pe So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Pripombe in pohvale

Mestna knjižnica je namenjena vam in želimo si, da bi jo v sodelovanju z vami naredili še boljšo, zato vas vabimo, da nam zaupate vaše mnenje, predloge, pohvale in pritožbe.

E-knjižnica

audibook 210

biblos 210

ebscohost 210

kanopy 210

pressreader 210

tax fin lex 210

Ljubljanske zgodbe

Kulturna dediščina in identiteta lokalnega okolja: raziščite preteklost in začutite utrip sedanjosti.

Album Ljubljane

Bibliografija

Več

Kamra

Regijski portal z digitaliziranimi domoznanskimi vsebinami, ki jih zbirajo in posredujejo splošne knjižnice in lokalne kulturne ustanove.

Več

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri