Borza dela

Razmišljate o tem, da bi kljub upokojitvi svoje znanje, izkušnje in spretnosti delili z drugimi v obliki podjetja ali društva? Bi radi svoje izkušnje združili v življenjepisu in ne veste, kako se ga lotiti? Za takšne naloge je vstop v Borzo dela prava odločitev.

 

Borza dela je namenjena iskalcem dela in tistim, ki jih zanimajo različne oblike dela. Ker je zaradi družbenih razmer razvoj kariere umeščen tudi v tretje življenjsko obdobje, je borza primerna tudi za vas, ki ste tik pred upokojitvijo ali ste že upokojeni. Na enem mestu so vam na voljo informacije o delovni zakonodaji, avtorskih in podjemnih pogodbah, možnostih samozaposlitve, ustanovitvi podjetja, društva ali zavoda.

 

V okviru Borze dela se lahko udeležite tudi individualnega kariernega coachinga, kjer boste skupaj z usposobljenim kariernim coachem oblikovali svoje cilje in razmislili o najbolj učinkovitih poteh za njihovo uresničitev.

 

Na voljo smo vam osebno na Borzi dela, po telefonu ali na podstrani Borze dela.

Napovednik

Koledar

« December 2019 »
Po To Sr Če Pe So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

thl

pionirska

BZ-logo

Ljubljanske zgodbe

Kulturna dediščina in identiteta lokalnega okolja: raziščite preteklost in začutite utrip sedanjosti.

Album Ljubljane

Več

Kamra

Regijski portal z digitaliziranimi domoznanskimi vsebinami, ki jih zbirajo in posredujejo splošne knjižnice in lokalne kulturne ustanove.

Več

Pripombe in pohvale

Mestna knjižnica je namenjena vam in želimo si, da bi jo v sodelovanju z vami naredili še boljšo, zato vas vabimo, da nam zaupate vaše mnenje, predloge, pohvale in pritožbe.