Borza dela

Razmišljate o tem, da bi kljub upokojitvi svoje znanje, izkušnje in spretnosti delili z drugimi v obliki podjetja ali društva? Bi radi svoje izkušnje združili v življenjepisu in ne veste, kako se ga lotiti? Za takšne naloge je vstop v Borzo dela prava odločitev.

 

Borza dela je namenjena iskalcem dela in tistim, ki jih zanimajo različne oblike dela. Ker je zaradi družbenih razmer razvoj kariere umeščen tudi v tretje življenjsko obdobje, je borza primerna tudi za vas, ki ste tik pred upokojitvijo ali ste že upokojeni. Na enem mestu so vam na voljo informacije o delovni zakonodaji, avtorskih in podjemnih pogodbah, možnostih samozaposlitve, ustanovitvi podjetja, društva ali zavoda.

 

V okviru Borze dela se lahko udeležite tudi individualnega kariernega coachinga, kjer boste skupaj z usposobljenim kariernim coachem oblikovali svoje cilje in razmislili o najbolj učinkovitih poteh za njihovo uresničitev.

 

Na voljo smo vam osebno na Borzi dela, po telefonu ali na podstrani Borze dela.

Napovednik

Koledar

« Junij 2019 »
Po To Sr Če Pe So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

thl

pionirska

BZ-logo

Ljubljanske zgodbe

Kulturna dediščina in identiteta lokalnega okolja: raziščite preteklost in začutite utrip sedanjosti.

Album Ljubljane

Več

Kamra

Regijski portal z digitaliziranimi domoznanskimi vsebinami, ki jih zbirajo in posredujejo splošne knjižnice in lokalne kulturne ustanove.

Več

Anketa

Ali veste, kaj je to Dan MKL?

Pripombe in pohvale

Mestna knjižnica je namenjena vam in želimo si, da bi jo v sodelovanju z vami naredili še boljšo, zato vas vabimo, da nam zaupate vaše mnenje, predloge, pohvale in pritožbe.

zelena-prestolnice-evropemesto literature