Moja knjižnica

Do Moje knjižnice lahko dostopate neposredno preko kataloga COBISS (Druge storitve – Moja knjižnica) ali preko povezave v meniju v zgornji vrstici na naši spletni strani.

Za prijavo potrebujete geslo, ki ga dobite v knjižnici. Moja knjižnica vam omogoča:

1. Pregled nad izposojenim in rezerviranim gradivom: po prijavi v storitev boste v osrednjem delu zaslona našli tabelo Izposojeno gradivo, pod njo pa tabelo Rezervirano gradivo.

2. Podaljšanje roka izposoje: v tabeli Izposojeno gradivo kliknite v okence pred gradivom, ki mu želite podaljšati rok izposoje ter nato kliknite na Želim podaljšati. Izvodov označenih z vprašajem ne morete podaljšati.

3. Naročanje gradiva: prosto gradivo, ki je v naših knjižnicah na voljo za izposojo, lahko naročite in ga prevzamete v knjižnici, kjer ste ga naročili .

4. Rezervacije gradiva: izposojeno gradivo lahko rezervirate, in sicer do pet enot gradiva naenkrat. Gradivo najprej poiščite v katalogu COBISS, označite in kliknite na gumb Želim rezervirati.

5. Naročanje medknjižničnega gradiva

6. Pregled dolgov in omejitev v knjižnici

7. Izbiranje obvestil, ki jih želite prejemati: ob izbranem obvestilu označite ali ga želite prejemati po e-pošti ali kot SMS:

  • obvestilo o poteku rezervacije,
  • obvestilo o prispelem rezerviranem gradivu,
  • obvestilo o skorajšnjem poteku roka izposoje,
  • obvestilo o poteku članstva,
  • obvestilo o skorajšnjem opominu,
  • obvestilo o poteku članstva,
  • obvestilo o neporavnanih terjatvah.
Obvestila so informativnega značaja in članu služijo kot dodatna pomoč.

8. Spreminjanje gesla in kontaktnih podatkov za obveščanje: spreminjanje e-naslova ali mobilne telefonske številke za SMS obvestila.

Napovednik

Koledar

« Marec 2018 »
Po To Sr Če Pe So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

thl

pionirska

BZ-logo