Uči se sam

Potrebuješ računalnik, s katerim boš lahko v miru natipkal diplomsko nalogo? Moraš za predstavitev seminarske naloge pripraviti predstavitev za projekcijo? Bi rad izpilil znanje tujega jezika, ker greš na potovanje, izmenjavo ali ker imaš punco ali fanta iz tujine?

V Središču za samostojno učenje (SSU) se lahko učiš sam ali se priključiš organiziranim skupinam in svoje znanje preizkusiš v praksi.

V središču so ti za učenje tujih jezikov na voljo interaktivna gradiva, s katerimi lahko vadiš izgovarjavo, slovnico ter širiš svoj besedni zaklad. Čaka te prijetno učno mesto z računalnikom in optičnim čitalcem (po domače skener), sposodiš si pa lahko tudi slušalke z mikrofonom ter različna učna gradiva. Med njim najdeš tudi trike za lažje in hitrejše učenje.

V SSU boš znanje pridobival povsem brezplačno, saj idejo financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport.

Prevzemi iniciativo, določi lasten ritem učenja, izberi najljubši način ter najbolj zanimivo temo – in osvoji nova znanja!

Dodatne informacije so ti na voljo osebno v Središču, po telefonu ali na podstrani Središča.

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
https://www.mklj.si/uci-se-sam#sigProIda6ee4c1ded
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri