Pisana uganka

Rešitev uganke za marec in april 2020 je PASTIR. Med prispelimi pravilnimi rešitvami je bila izžrebana nagrajenka Ela Gomboc in bo prejela darilo Mestne knjižnice Ljubljana po pošti. Čestitamo!

PETINDVAJSET JIH KORAKA,
A DRUGAČNA JE PRAV VSAKA.
KDOR DODOBRA JIH POZNA,
JE MED KNJIGAMI DOMA.

Kaj je to?

Vir: Arhar, V. T.: UGANKE. Ljubljana, Mladinska knjiga, 1998


Prosi starše, da izpolnijo še naslednje podatke!

Vnos v polja označena z * je obvezen!

Podatki o otroku:

 

Podatki o starših ali skrbnikih:

 

Do morebitnega preklica, izrecno, prostovoljno, brezpogojno in jasno dovoljujem, da MKL obdeluje moje osebne podatke in podatke mojega varovanca, ki sem jih navedel v rešitvi uganke, in sicer za namen objave na plakatu v knjižnici in na spletni strani v primeru prejema nagrade ter kontaktiranja za namen obveščanja o prejemu nagrade. Seznanjen sem, da lahko vložim pravico do ugovora in da lahko vpogledam v podatke. Prav tako sem seznanjen, da lahko morebitni preklic soglasja pošljem na kontaktne podatke MKL, ki so opredeljeni v Pravilih varstva in obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve posameznika (v nadaljevanju pravila).

S privolitvijo jamčim, da sem seznanjen z določili v pravilih. Pravila so objavljena tudi na naslovu https://www.mklj.si/o-nas/pravilniki.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri