Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Predstavitev možnosti sofinanciranja projektov v okviru programa Erasmus+

Program Erasmus+ ponuja odlično priložnost za strokovni razvoj in mednarodno sodelovanje tudi za knjižnice. Predstavljene bodo možnosti sofinanciranja projektov in tipi projektov, ki so najprimernejši za knjižnice. Dobili boste konkretne informacije o tem, kaj je sofinancirano in kje najdete partnerje za vaš projekt. Za navdih in uspešno izvedbo lastnih projektov boste spoznali nekaj primerov izvajanja projektov in dobre prakse.

Izvaja: Ana Stanovnik Perčič, nosilka področja izobraževanja odraslih na Centru Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja, nacionalni agenciji za programe Evropskih skupnosti in programe mednarodne mobilnosti.

Kotizacija: brezplačno

Prijave zbiramo s spletnim obrazcem. Ob prijavi navedite tudi prav vsa vprašanja, ki se vam porajajo (tako vsebinska, kot tudi tehnična in finančna), saj nam bo to omogočilo bolje razumeti vaše potrebe in vam zagotoviti ustrezne informacije.

Priporočamo, da se dogodka udeleži tudi več zaposlenih iz iste knjižnice, saj je priprava prijav in izvajanje Erasmus+ projektov skupinsko delo kolektiva.