Na vsebinoNa glavni meni

Borza dela

Iščete delo, zaposlitev, morda razmišljate o spremembi karierne poti, si želite postaviti stabilne cilje ali pa zgolj podeliti izkušnjo iz zaposlitvenega razgovora. V Borzi dela vam pri tem pomagamo s strokovnimi nasveti, usmeritvami ter vam stojimo ob strani.

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

Ponujamo individualna svetovanja, kjer v pogovoru skupaj postavimo realne karierne cilje ter raziščemo vaša znanja in izkušnje, ki jih boste ponudili na trgu dela. Skupaj pripravimo zaposlitveni načrt in strategijo, ki vas pripravi za suveren vstop na trg dela.

PRIPRAVA RAZPISNE DOKUMENTACIJE

Za uspešen nastop na trgu dela je potrebna dobro pripravljena razpisna dokumentacija, ki pritegne pogled delodajalca ter kandidata dvigne iz sivine povprečnih in suhoparnih življenjepisov. Pomagamo vam pri pripravi profesionalnega življenjepisa, ga tudi grafično uredimo in svetujemo pri pripravi motivacijskega/spremnega pisma.

izobraževanja IN DELAVNICE

Nudimo različna izobraževanja in delavnice, ki pomagajo pri vstopu na trg dela, skrbijo za vseživljenjsko izobraževanje in posameznika obravnavajo individualno.

Individualno svetovanje in pomoč pri pripravi razpisne dokumentacije poteka v prostorih Borze dela ali preko aplikacije ZOOM. Dokumentacijo pregledamo tudi preko elektronske pošte. (potrebna je rezervacija individualnega termina srečanja – bd@mklj.si)

Storitve Borze dela so članom Mestne knjižnice Ljubljana na voljo brezplačno. S potrdilom o brezposelnosti z Zavoda RS za zaposlovanje se v našo knjižnico lahko vpišete brezplačno.

STIK

bd@mklj.si
01 308 51 21
Ana Berce, strokovna sodelavka