Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Kako za ovinkom pobrati potencial – Kristina Miljančič

Ljudje smo vsak trenutek obdani z milijoni različnih dražljajev, ki jih morajo naši možgani filtrirati in kompenzirati, da nam pomagajo preživeti. Porušeno ravnovesje v telesu nam lahko znatno oteži življenje, saj izgubljamo energijo. Na tretjem predavanju iz cikla Pobarvajmo sive celice bomo spoznali preproste trike, s katerimi si olajšamo svoj vsakdan in v polnosti živimo z vsemi potenciali, ki jih imamo.

Kristina Miljančič je specialna in rehabilitacijska pedagoginja s poglobljenim znanjem na področju nevrosenzomotoričnih terapij. Kmalu po študiju je spoznala, da ji pridobljeno znanje pri delu z otroki ne omogoča dovolj poglobljenega in učinkovitega pristopa ter je začela z iskanjem izvora vseh težav. Pri svojem delu uporablja preplet različnih metod, ki temeljijo na novih nevroloških spoznanjih in s katerimi je pomagala že na tisoče staršem in otrokom. Razvila je svoj način učinkovitega opazovanja in dela ter pomagala k učinkovitejšemu okrevanju po travmi, nevroloških stanjih in boleznih. Predavala različnim strokovnjakom, ki želijo v svoje delo vključiti inovativne pristope, pripomogla k boljšim rezultatom športnikom, glasbenikov in podjetnikom.

 

Dogodek bo mogoče spremljati tudi na ZOOM-u in Facebook profilu Mestne knjižnice Ljubljana.

 

Izbor dejavnosti v tematskem tednu je namenjen osvetlitvi in poglobitvi znanja s področja dela z osebami s posebnimi potrebami.