Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Medfakultetno impro prvenstvo

Prihaja marec, študentski mesec kulture, in z njim najbolj zabaven študentski spopad Medfakultetno impro prvenstvo 2024!

Izkušeni improvizatorji in improvizatorke bodo zastopali svoje fakultete na tekmovanju v improvizacijskih veščinah, vi, drago občinstvo, pa boste s svojimi predlogi navdihnili prizore ter z aplavzom določili zmagovalce. Pripravite se na predstave polne spontanosti, smeha in prijetne medafuktetne tekmovalnosti!

Medfakultetno impro prvenstvo je vsakoletni projekt impro gledališča, kjer študenti in študentke predstavljajo fakultete Univerze v Ljubljani (in MB) in se v študentsko obarvanih impro predstavah pomerijo za naslov najboljše študentske impro ekipe. Tokrat bo potekalo v Knjižnici Otona Župančiča in s tem prostor učenja spremenil v prostor študentske sprostitve. Prvenstvo se bo odvilo v treh tekmovalnih večerih. Na prvih dveh boste izglasovali ekipe, ki se bodo nato pomerile še na zadnjem finalnem večeru in nam prinesle nove zmagovalce tega impro gledališkega spektakla. Morda bodo tokrat blesteli prav predstavniki vaše fakultete!

Medfakultetno impro prvenstvo je vsakoletni projekt impro gledališča, kjer študenti in študentke predstavljajo fakultete Univerze v Ljubljani in se v študentsko obarvanih impro predstavah pomerijo za naslov najboljše študentske impro ekipe v Ljubljani. Projekt organiziramo v programu Impro liga (Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO) s podporo ŠOU v Ljubljani v sklopu Meseca kulture, Medfakultetno impro prvenstvo pa poteka že vse od leta 2006.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO, program Impro liga. Projekt v sklopu Meseca kulture 2024 podpira ŠOU v Ljubljani v soorganizaciji Mestne knjižnice Ljubljana.

Veliki finalni spopad se bo zgodil v sredo, 27. marca 2024, ob 19.00 v mediateki Knjižnice Otona Župančiča, kjer se bodo spopadli najboljši iz prvih dveh krogov.