Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Poiščite svoje potenciale in jih izkoristite – Nataša Bernik

Ljudje se različno odzivamo na okoliščine, imamo različne sloge komunikacije, različno dojemamo druge. Kako naj potem vem, kakšen vtis dajem in kako si želim, da bi me videli drugi? Kakšni so moji potenciali in kako jih lahko izkoristim? Kakšne vedenjske lastnosti so najbolj značilne za določene profile?

Osebnostni profil DISK temelji na opisih človeškega vedenja v konkretnih situacija. Cilj je boljše razumevanje potreb posameznika in ljudi, s katerimi prihajamo v stik.

Najbolj pomembno spoznanje je zavedanje, da nihče ni boljši ali slabši. Vsak se sooča z izzivi. Kako stopiti na pot do izboljšanja in kako svoje prednosti uporabiti še bolje? Ni vseeno, kako se odzivate na okolje. Pomembno je, da se zavedate svojih prednosti in tudi področij, kjer lahko naredite korak naprej. S spoznavanjem svojega vedenjskega profila vam to lahko hitro uspe.

Nataša Bernik je magistra farmacije. Po 20 letih dela v mednarodnih korporacijah je želela početi nekaj drugačnega, z več človeškega stika. Danes je coachinja, certificirani trener Persolog osebnostnega profila (DISK), poslovna svetovalka in terapevtka Relacijske družinske terapije – stažistka. Skozi delavnice, svetovanje, coaching in psihoterapijo je pomagala že številnim izboljšati kvaliteto njihovega življenja, poiskati potenciale, jih izkoristiti ter uvesti pozitivne spremembe v življenje.