Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Razvade in navade v odraščanju – Anita Grbić

Od časov babic in dedkov do danes so se na področju vzgoje zgodili tektonski premiki. Danes smo zasipani z obilico informacijami in novimi znanji, zato se hitro znajdemo v zmedi, frustraciji in stresu. Kaj je prav in kaj narobe? Kaj deluje in kaj ne? Je moj otrok razvajen? Kaj je ključno pri vzgoji? Kako lahko popravim?

Na  predavanju bomo tem vprašanjem dali prostor in se sprehodili po vznemirljivem poligonu čudovitega človeškega uma – od razvoja otroških možganov do odraslih možganov, ki so vedno pripravljenih na nove izkušnje. Dotaknili se bomo tudi teže pričakovanj in vzorcev, ki jih prinašamo v starševstvo, poiskali ključ za zdrave možgane v srednjih letih in samouresničevanje sreče ter na koncu, skozi prizmo odgovornega starševstva, odkrili razliko in pomembnost v razvoju navad in razvad.

Predavala bo terapevtka Anita Grbić, ki izvaja partnerske, družinske in individualne terapije po metodi relacijske družinske terapije in k rešitvam usmerjene psihoterapije. Je predsednica društva UP, kjer izvaja tudi svetovanje in terapevtsko delo na področju zasvojenosti.