Na vsebinoNa glavni meni
Loading Dogodki

Medfakultetno impro prvenstvo

Gledalci in gledalke boste na predstavah lahko navijali za svojo fakulteto, predlagali predloge za prizore in glasovali za najboljše. Na koncu zmaga le  ena fakulteta, vsekakor pa je odločitev o zmagovalcih v vaših rokah.

Medfakultetno impro prvenstvo je vsakoletni projekt impro gledališča, kjer študenti in študentke predstavljajo fakultete Univerze v Ljubljani in se v študentsko obarvanih impro predstavah pomerijo za naslov najboljše študentske impro ekipe v Ljubljani. Projekt organiziramo v programu Impro liga (Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO) s podporo ŠOU v Ljubljani v sklopu Meseca kulture, Medfakultetno impro prvenstvo pa poteka že vse od leta 2006.

Impro tekme

V treh marčevskih večerih bodo potekale 3 predstave, impro tekme, s predstavniki/cami študentov/k improvizatorjev/k, ki se bodo najprej pomerili/e na dveh tekmovalnih predstavah in zadnji večer na finalnem obračunu. Vstop na vse dogodke je prost.

Prvi tekmovalni večer bo potekal v četrtek, 10. marca 2022, ob 19:30 v mediateki knjižnice.

Drugi tekmovalni večer bo potekal v četrtek, 17. marca 2022 ob 19:30 v mediateki knjižnice.

Finale Medfakultetnega impro prvenstva 2022 bo potekal v četrtek, 24. marca 2022, ob 19:30 v mediateki knjižnice, med seboj pa se bosta spopadli najboljši 2 ekipi prvih dveh večerov.