Na vsebinoNa glavni meni

18. ugrabitev

James Patterson
Ocena gradiva
1 2 3 4 5
James Patterson

18. ugrabitev

Sprehod po ulici lahko pomeni tudi srečanje s preteklostjo. Morda smo zanjo mislili, da je že davno izginila … Patterson in Paetrova sta v svoji sveži kriminalni zgodbi sledila svojemu slogu, ljubiteljem kriminalk dobro znanem, in razplet prihranila za zadnje poglavje. Zakonca Lindsay in Joe sta oba zagreta preiskovalca, ki tudi izven sten uradov ne moreta iz svoje kože. Joe je tako mimogrede spoznal Ano, ki je prepričana, da je na ulicah San Francisca srečala osebo, ki ji je pobila družino. Vojnega zločinca, ki naj bi bil mrtev. Medtem pa Lindsay s svojo ekipo preiskuje izginotje treh učiteljic. Bi lahko bila primera povezana? Izginila je tudi Ana. Ali so se Lindsay, Joe, Cindy, Claire in Yuki znašli pred nerešljivo uganko? Pritisk narašča in število žrtev z njim. Čas se izteka, pred vami pa je 18. primer KLUBA PREISKOVALK … (dobreknjige.si)

Mnenja bralcev


Zgodovina človeštva se ponavlja. Vojne po svetu so še vedno in so grozljive. Velikokrat na koncu zmaga pravica. Vendar zakaj šele na koncu?

-Alenka


Morda malce za lase privlečena tematika balkanskih zločinov, ampak bere se pa dobro. Napisana najbrž za tiste, ki so jih balkanski zločini bolj vznemirili kot razžalostili. Mi smo preblizu in nas samo žalostijo, se mi zdi.

-Mojca


Kriminalni roman, ki je prava grozljivka, saj se “dogaja” blizu nas (vojna v Bosni) in opisuje pretresljive dogodke iz mesta Djobe. Želiš si, da se vse, kar opisuje Ana, ne bi nikoli zgodilo.

-Nenka


Ponovno odlična kriminalka avtorja Jamesa Pattersona. Kriminalistka Lindsay Boxer preiskuje ugrabitev treh učiteljic, ki se skrivnostno zapleta in se ne premakne z mrtve točke. Njen mož Joe Molinari, ki je zaposlen v FBI sočasno preiskuje primer vojnega zločinca iz Bosne, ki ga je našla Ana, žrtev vojnih zločinov. Policija in FBI s pomočjo prijateljic iz Kluba preiskovalk umorov uspešno razrešijo skrivnostne umore. Izkaže se, da jih je izvrševal vojni zločinec, ki ga privedejo pred mednarodno sodišče v Haagu.

-Majda


 

Iskanje priporočil
  • Jezik

  • Ciljna skupina

  • Leto izida

  • Tema

  • Zvrst

  • Format

  • Oznake