četrtek, 30. septembra 2021

Jesensko srečanje s Knjižnico Šentvid

Ragbi igrišče Oval v Guncljah, Stanežiče,
sobota, 2. oktober, med 11. in 15. uro

Knjižnica Šentvid vas vabi na prireditev Jesensko srečanje ČS Šentvid, ki bo v soboto, 2. oktobra 2021, med 11. in 15. uro na ragbi igrišču Oval v Guncljah (Stanežiče). Sodelovali bomo vsi, ki delujemo na področju Četrtne skupnosti Šentvid (knjižnica, društva, šole, vrtci …).

Na stojnici knjižnice bomo predstavili dejavnosti (Ciciuhec, Ure pravljic, Eko teden, Poletavci in NajPoletavci, Mesto bere …) in druge dejavnosti Mestne knjižnice Ljubljana. Povabili vas bomo k vpisu v knjižnico, podarili nekaj knjig iz naše bukvarne, ogledali in vzeli si boste lahko naše promocijsko gradivo ter se z nami prijetno družili. Poskrbljeno bo tudi za otroke, ki bodo z nami ustvarjali in se igrali igro Potovanje deklice Delfine. Vabimo vas, da se od 11.30 in do 13.30 udeležite eko delavnice.

Na prireditvi Jesensko srečanje ČS Šentvid se bodo poleg Knjižnice Šentvid predstavile še druge organizacije, kot so vojska, policija, gasilci, reševalci, ki delujejo v Četrtni skupnosti Šentvid, otroci bodo predstavili svoje dejavnosti na odru, skratka spremljevalni program bo raznolik in pester, zato lepo vabljeni, da se nam pridružite. Pridružite se nam, gotovo najdete tudi kaj zase!